Dodano: 2008-01-26 15:50
Dzięki za podanie adresu stronki z wywiadem :-D Wysłuchałam w całości, ale szkoda, że to tylko 6 minut. Nergal potrafi gadać godzinami, ale najfajniejsze jest to, że w bardzo inteligentny sposób. Mogłoby być więcej takich ludzi. A jeśli są to żałuje, że ich nie znam. Sensownych wywodów nigdy za wiele :-)
Dodano: 2008-02-22 11:34
Dodano: 2008-02-22 12:14
| BarTolmai napisał(a): |
| ciekawe jak się mają uczucia religijne ekipy montującej klip :wink: |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-02-22 12:21
| BarTolmai napisał(a): |
| ciekawe jak się mają uczucia religijne ekipy montującej klip :wink: |
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2008-02-24 08:27
Behemoth to pracocholicy
ale chwała im za to, The Apostasy utwierdza tylko w przekonaniu, że mamy w Polsce zespół światowej klasy
Dodano: 2008-02-24 15:02
| Chineczka napisał(a): |
| [quote:ecbc36fa3e="BarTolmai"]ciekawe jak się mają uczucia religijne ekipy montującej klip :wink: |
[/quote:ecbc36fa3e]
hope so Chiniu, hope so
| Mieszko napisał(a): |
| Skoro godzą sie robić ten klip i realizować pomysły Nergala to znaczy, że potrafią odsunąć boga na bok, zająć sie pracą i skasować forsę zamiast zastanawiać sie czy właśnie przypadkiem nie obrazili własnej wiary. Sądzę, że posiadają rozum w tej kwestii owi producenci |
mam nadzieje że to nie jest jedyna ekipa z owym podejściem
Dodano: 2008-02-24 16:23
| BarT, Mieszko I The KING, Sister i cala reszta napisał(a): |
| PITU, PITU |
Cichcie badzcie bo ogladam i mi zagluszacie :wink:
Dodano: 2008-02-25 01:11
Nie wiem czy wiecie, ale chodzą wieści, że podpisali z jedną jak nie największą firmą wydającą rockowych i metalowych muzyków, czyli żeby nie przedłużać Nuclear Blast
Dodano: 2008-02-25 17:07
| dr_Faustus napisał(a): |
| Mieszko I The KING |
P.S.: Słuchawki se załóż jak Ci zagłuszamy
:twisted:
P.S. II: Albo odpal kino domowe to będziesz miał jeszcze lepszą jakość odbieranego dźwieku 8)
"God made me a cannibal to fix problems like you."